Nieuws

Het corporatiehuis is een initiatief van

Corporatiehuis wederom Cedeo gecertificeerd

De activiteiten van het Corporatiehuis zijn wederom erkend door CEDEO. Tijdens het Klanttevredenheidsonderzoek dat Cedeo uitvoert voor de certificering kwam naar voren dat de waardering van de referenten over de leertrajecten en de samenwerking met het Corporatiehuis in totaal groot is. Alle referenten geven als eindscore “tevreden” of “zeer tevreden”.

Lees meer

Zien we je in 2024?

Als platform voor persoonlijke (leiderschaps)ontwikkeling staat Het Corporatiehuis ook in 2024 garant voor interessante en inspirerende activiteiten voor bestuurders, leidinggevenden en commissarissen uit de corporatiesector. Heb je onze nieuwsbrief gelezen? Daarin zetten we ons aanbod voor 2024 voor je op een rij. 

Lees meer

De Vernieuwde Stad en het Corporatiehuis starten samenwerking

Vanaf maart starten De Vernieuwde Stad en Het Corporatiehuis, dat onderdeel is van KWH, een nauwe samenwerking. Belangrijkste doel is het elkaar versterken in de kennisontwikkeling voor de hele corporatiesector.

Lees meer

Marcel Korthorst over zijn deelname aan een Leerlijn

Marcel Korthorst, directeur-bestuurder van woningcorporatie WVH, neemt deel aan een van de leerlijnen in het Corporatiehuis. Hij vertelt over zijn ervaringen.

 

Lees meer
Het corporatiehuis is onderdeel van KWH