Over het corporatiehuis

Het corporatiehuis is een initiatief van

Het Corporatiehuis is een landelijk platform voor bestuurders en directies van corporaties. Samen werken zij binnen het Corporatiehuis aan de vraagstukken die er liggen voor de sector. Kennisontwikkeling- en deling staan hierbij centraal. Het Corporatiehuis is een initiatief van KWH (www.kwh.nl). Het is een unieke samenwerking van, voor en door corporaties. Zonder commercieel belang. Met vooruitstrevende corporatieprofessionals die zien dat het beter, anders, slimmer kan. 

 

Deelnemen?

Als corporatiebestuurder of directielid kun je deelnemen aan verschillende lopende initiatieven. Je vindt ze op de website. Ook kun je zelf een idee voor een initiatief inbrengen. We verkennen dan het vraagstuk wat er ligt en bekijken wat nodig is om dit initiatief in het Corporatiehuis te kunnen starten. De facilitaire en organisatorische ondersteuning vindt plaats vanuit het Corporatiehuis. Zo kunnen de deelnemers echt met het thema bezig zijn en niet met randzaken. De tijdsinvestering voor de deelnemers is afhankelijk van de omvang van het traject. De output van de verschillende initiatieven delen we zoveel mogelijk op deze website, zodat deze beschikbaar is voor de gehele sector.

PE-punten

Het Corporatiehuis is geregistreerd (onder KWH) bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Het betekent dat het Corporatiehuis een kwaliteitskeurmerk heeft voor de activiteiten die er in plaats vinden en voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

 

De volgende bestuurders nemen of namen deel aan één of meerdere initiatieven in het Corporatiehuis:

Peter Manders, Patrimonium Barendrecht - Hedy van de Berk, Havensteder -
Maarten Sas, RWS Goes - Eric Angenent, Vivare - Ahmed Khoulali, Patrimonium Barendrecht - Karin van Dreven, Haagwonen - Richard Sitton, Woonbron - Ben Pluimer, HW Wonen - Chris Schaapman, Elan Wonen - Hassan Najja, SOR - Ingrid de Boer, Woonbedrijf - Rob Donninger, Woonforte - Tinka van Rood, Trivire - Jan Salverda, Domijn - Leon Bobbe, Woningstichting De Key - Daphne Braal, Vidomes - Anne Wilbers, Mooiland - Harry Platte, Parteon - Bob Venhuizen, Woonplus - Ger Peeters, Wonen Limburg - Cees van Boven, Woonzorg - Marcel Korthorst, Wooncompas - Frans Desloover, Ressort Wonen - Peter van den Heuvel, Woonlinie - Erwin Zwijnenburg, Woonkracht10 - Francois Claessens, Wbv. Hoek van Holland - Daphne Pieters, Wonen Middel Delfland -Willy de Mooij, Vestia - Martin Bogerd, Habeko Wonen -Jan Boot, De Kernen - Merlien Welzijn, WS Padua - Jessie Bekkers, SSW - Frans Crijns, Maasvallei - Martijn Rink, Rhenam Wonen - Paul de Bruijn, HW Wonen - Paul Sebregts, Woningstichting St Joseph - Rene Wiersema,  Poort6 - Elisabeth ter Borg, Omnivera - Chris Theuws, De Zaligheden - Harry Oosterlee, Woningstichting Domus - Ineke Buursink, Domijn - C.Beukeboom, Woonwijze - Bram Lipsch, Jutphaas wonen - Liesbeth Marchesini, Tablis Wonen

 

 

Het corporatiehuis is onderdeel van KWH