Initiatieven > Masterclass Samenwerking 2024
Het corporatiehuis is een initiatief van

Masterclass Samenwerking 2024

Het Corporatiehuis start met een nieuwe, hopelijk jaarlijks terugkerende traditie: een tweedaagse masterclass samenwerking. Speciaal bedoeld voor directeuren/bestuurders van woningcorporaties en hun netwerkpartners, die als duo willen investeren in hun onderlinge samenwerking. En die samen aan de slag willen met een nieuwe, gezamenlijke opgave. Of een impuls willen geven aan een bestaande samenwerkingsopgave die tot op heden misschien minder goed uit de verf komt.

In deze uitdagende masterclass bieden we de deelnemende duo's tijd en ruimte om de onderlinge relatie en samenwerking gericht te versterken. Om een ander en breder perspectief op elkaar te krijgen, om op een verfrissende manier naar hun samenwerking te kijken en bovenal: om een boost te geven aan een eigen klantgerichte samenwerkingsopgave.

Voor wie?
De masterclass richt zich op de directeuren/bestuurders van woningcorporaties en hun samenwerkingspartners. Je doet dus als duo mee. We hebben plek voor 7 deelnemende duo's.

Meer weten?
Alle informatie vind je in deze flyer
Wil je meer informatie over deze masterclass? Neem dan contact op met Christa Uithol (06-21582665, christa.uithol@hetcorporatiehuis.nl) of Perry Boomsluiter, (06-51977108, perry.boomsluiter@hetcorporatiehuis.nl), beiden programmamanagers bij het Corporatiehuis.

 

Terug naar initiatieven

Deelnemen of meer informatie?

Wil je graag deelnemen aan deze Leerlijn, of wil je meer informatie? Laat het weten via Christa Uithol programma manager van het Corporatiehuis op christa.uithol@hetcorporatiehuis.nl of 06-21582665.

Het corporatiehuis is onderdeel van KWH
Design Pressure Line realisatie Kōdo