Initiatieven > Inspiratiesessie: Wie kies jij om te zijn?
Het corporatiehuis is een initiatief van

Inspiratiesessie: Wie kies jij om te zijn?

Als Corporatiehuis hebben we het plan opgevat om jaarlijks een bijeenkomst te organiseren voor een groter gezelschap dan we gangbaar in onze masterclasses of leerlijnen verwelkomen. Met een inspirerend en interactief programma, dat je “aan” zet. Waarin het accent ligt op “de mens” achter de professional, de huurder, de wijkbewoner en/of de klant. Natuurlijk mét een of meerdere, bijzondere gastspreker(s) en met verrassende interactie tussen de deelnemers. Je bent van harte welkom op de eerste editie!

Die organiseren we op woensdagmiddag 13 november, in Rotterdam. Hoofdgast is dan journalist, schrijver, filosoof en theatermaker Roek Lips. Hij is gefascineerd over de vraag wat werkelijk van waarde is. Hoe blijf je vol goede moed? Hoe vind je houvast in een wereld waarin niets meer vanzelfsprekend is? Wat vraagt dat van ons (persoonlijk) leiderschap?

Roek was eerder dit jaar al te gast in een van onze leerlijnen. Zijn verhaal maakte toen grote indruk op de deelnemende bestuurders en leidde bij hen tot de nodige food for thought …

Reken deze middag verder op verrassende interactie met andere deelnemers aan de bijeenkomst. Waarbij je jezelf inbrengt en je laat inspireren door de anderen. Van onze kant nemen je verder kort mee in het programma van het Corporatiehuis in 2025.

Is je interesse gewekt? Meld je dan snel aan, want we hebben plek voor maximaal 35 deelnemers!

Terug naar initiatieven

Deelnemen of meer informatie?

Wil je graag deelnemen aan deze Leerlijn, of wil je meer informatie? Laat het weten via Christa Uithol programma manager van het Corporatiehuis op christa.uithol@hetcorporatiehuis.nl of 06-21582665.

Het corporatiehuis is onderdeel van KWH
Design Pressure Line realisatie Kōdo