Initiatieven > Leerlijn leiding geven aan de corporatie van de 21ste eeuw - editie 4
Het corporatiehuis is een initiatief van

Leerlijn leiding geven aan de corporatie van de 21ste eeuw - editie 4

De wereld van woningcorporaties verandert snel. Dat vraagt om keuzes die vragen en dilemma’s oproepen, zeker voor jou als directeur of bestuurder. Ben je op zoek naar antwoorden en bereid hierover met collega’s uit het land het gesprek aan te gaan? Durf je uit je comfortzone te stappen? Dan is deze leerlijn jou op het lijf geschreven!

De veranderingen in de maatschappij volgen elkaar snel op. Dat betekent, dat je als leider van een woningcorporatie in een dynamische omgeving opereert en keuzes moet maken. Soms voor de korte termijn, soms voor de langere.
Natuurlijk leidt dat tot vragen en dilemma’s. Over je eigen rol, je sturing en je gedrag.

Vanuit deze behoefte heeft het Corporatiehuis de leerlijn ‘Leidinggeven aan de corporatie van de 21e eeuw’ opgezet. Tijdens deze leerlijn deel en bespreek je relevante thema’s en vragen rond je leiderschap op een open, praktische en “veilige” wijze met de andere deelnemers. Theorie en praktijk gaan daarbij hand in hand: de leerlijn vertrekt vanuit de ervaringen, inzichten en feedback van de deelnemers aan elkaar, maar natuurlijk brengen we ook deskundigheid en inspiratie “van buiten” in. Steeds toewerkend naar: wat betekent dit voor jou en wat kan/ga jij morgen anders doen?

Ervaringen eerdere deelnemers
We krijgen veel positieve en enthousiaste geluiden terug van deelnemers aan eerdere Corporatiehuis-leerlijnen. 
Onder meer Tinka van Rood, Hedy van den Berk en Marcel Korthorst vertellen je daarover meer in deze korte clips.

Terug naar initiatieven

Deelnemen of meer informatie?

Wil je graag deelnemen aan deze Leerlijn, of wil je meer informatie? Laat het weten via Christa Uithol programma manager van het Corporatiehuis op christa.uithol@hetcorporatiehuis.nl of 06-21582665.

Het corporatiehuis is onderdeel van KWH