Initiatieven > Pleidooi voor de kwetsbaarheid
Het corporatiehuis is een initiatief van

Pleidooi voor de kwetsbaarheid

Hoe zorg ik voor eigenaarschap in mijn organisatie?
Sta ik als bestuurder wel voldoende open voor feedback vanuit mijn organisatie?
Hoe krijg ik mijn medewerkers écht in beweging? 

 
Herken je deze dilemma’s? Dan mag je 13 maart niet missen! Hassan Najja (SOR), Tinka van Rood (Trivire), Rob Donninger (WoonForte) en Harrie Oosterlee (Ws Domus) delen soortgelijke persoonlijke dilemma’s waar zij als corporatiebestuurder tegenaan lopen. In kleine setting gaan ze met je in gesprek om samen tot nieuwe inzichten te komen. We doen dit vanuit de filosofie van het Corporatiehuis: voor en door bestuurders die van elkaar willen leren, waarbij persoonlijke vragen en dilemma’s niet worden geschuwd.

Verder deze middag:

Drs. Judith Budde over De kracht van kwetsbaarheid
Bestsellerauteur (van onder andere ‘Ik (k)en mijn Ikken’) en medeoprichtster van Het Balkon (Centrum voor persoonlijke en professionele ontwikkeling) drs. Judith Budde neemt ons mee in het thema verbinden en de kracht van kwetsbaarheid. In een levendige en persoonlijke voordracht komen vragen aan bod als: Wat is kwetsbaarheid en hoe komen we dit tegen bij dilemma’s in ons werk? Voor welke keuzes kun je als corporatiebestuurder komen te staan en hoe kom je tot een keuze? En hoe kunnen collega-bestuurders elkaar daarbij tot steun zijn? 

Boekpresentatie van huis naar thuis
Wat maakt een huis een thuis? In een prachtig boek lees je de verhalen van huurders over de kracht van thuis. Dichtbij en persoonlijk. Tijdens deze middag presenteren we je graag dit nieuwe boek. Uiteraard ontvang je hiervan ook een exemplaar. 

Terug naar initiatieven

Deelnemen of meer informatie?

Wil je graag deelnemen aan deze Leerlijn, of wil je meer informatie? Laat het weten via Christa Uithol programma manager van het Corporatiehuis op christa.uithol@hetcorporatiehuis.nl of 06-21582665.

Het corporatiehuis is onderdeel van KWH