Initiatieven > Leerlijn leiding geven aan de corporatie van de 21ste eeuw - voor MT-leden
Het corporatiehuis is een initiatief van

Leerlijn leiding geven aan de corporatie van de 21ste eeuw - voor MT-leden

Wil je jezelf als MT-lid verder ontwikkelen? Ben je bereid om uit je comfortzone te stappen? En wil je dat doen, samen met andere MT-leden uit de corporatiesector? Dan is deze leerlijn jou op het lijf geschreven! In deze veelzijdige leerlijn ontwikkel je jouw skills en kwaliteiten als manager van een corporatie van nu en voor de toekomst.

De wereld van woningcorporaties verandert snel. Dat betekent dat jij als MTlid in een dynamische omgeving opereert. Dit vraagt om een brede invulling van je eigen taak, rol en kwaliteiten. Logisch dat dit soms tot vragen, dilemma’s en twijfels leidt. Om die reden is vanuit het Corporatiehuis een leerlijn exclusief voor MT-leden van woningcorporaties ontwikkeld. In zes bijeenkomsten deel en bespreek je relevante vragen en thema’s rond je leiderschap op een open en eerlijke manier met MT-leden van andere woningcorporaties (‘intervisie’). Daarbij richten we ons meer op je skills en kwaliteiten, dan op je kennis en kunde.

Theorie en praktijk gaan hand in hand bij deze leerlijn: ervaringen, inzichten en adviezen worden niet alleen onderling gedeeld, maar natuurlijk brengen we ook deskundigheid en inspiratie ‘van buiten’ in. Steeds toewerkend naar: wat betekent dit voor mij en wat kan/ga ik morgen anders doen?

Terug naar initiatieven

Deelnemen of meer informatie?

Wil je graag deelnemen aan deze Leerlijn, of wil je meer informatie? Laat het weten via Christa Uithol programma manager van het Corporatiehuis op christa.uithol@hetcorporatiehuis.nl of 06-21582665.

Het corporatiehuis is onderdeel van KWH